1. Када почиње рад хостела?

Рад хостела почиње након завршетка пројекта, први туристи се очекују већ у јуну 2024. године, тада ће бити представљена комплетна туристичка понуда и ближе ће се описати сви туристички садржаји који ће бити у понуди.

2. Како ће моћи да се изврши резервација смештаја?

Резервације ће се вршити путем контакт форме у оквиру сајта. Резервација се врши слањем упита о периоду у којем би боравили како би се проверила доступност. Том приликом добићете ценовник услуга које се пружају у оквиру туристичке понуде као и све додатне информације.

3. Да ли је туристичка понуда доступна само за младе?

Наша туристичка понуда је превасходно намењена младима али гости могу бити и друге старосне категорије посетилаца. Млади уживају посебне погодности током боравка које се углавном односе на повлашћене цене услуга.

4. Да ли је могућа организација активности без коришћења вашег смештаја?

Наравно, могуће је учествовати у активностима као што су радионице, туристички обиласци, рекреација у природи, посета манифестацијама без боравка у нашим хостелима. Свим посетиоцима на располагању су све могућности за организацију различитих садржаја током боравка, било да се ради о једнодневним посетама или посетама у дужем трајању.

5. Да ли се може користити апликација туристичког водича ако нисмо ваши гости и колико кошта та услуга?

Може, потпуно бесплатно. Апликација туристичког водича намењена је свим посетиоцима без обзира да ли су наши гости или не. Такође, туристички водич обухвата угоститељске и туристичке објекте који пружају посебне погодности за све младе до 30 година старости.

Активности
Школе
Учесника
Државе
Омладински туризам у руралном окружењу Балкана

Овај веб сајт је ко-финансиран од стране Европске уније. Садржај је искључива одговорност Удружења „Limitless“ из Београда, Средње школе „Светозар Крстић – Тоза“ из Вучја и СОУ „Митко Пенџуклиски“ из Кратова и не одражава нужно ставове Европске уније.

Loading